tisdag 27 april 2010

Fyllans fem adjektiv

Första adjektiv - SMART:

Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit enexpert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet alltingoch du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkaslyssna. I detta stadium har då alltid rätt, varpå personen som lyssnaralltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation närbåda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.


Andra stadiet - SNYGG:

Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggastepersonen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gåfram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna pratamed dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilketämne som helst med lätthet.


Tredje stadiet - RIK:

Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjudasamtliga barbesökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full medpengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i dettastadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer duatt vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsarför du har ju så mycket pengar.


Fjärde stadiet - ODÖDLIG:

Du är nu redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som duhar diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan muckagräl så bekymmerslöst är att du är odödlig, inget kan skada dig. I dethär stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vetälskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem ien liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, tydu fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare ändem på alla sätt och vis.


Femte stadiet - OSYNLIG:

Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, föringen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dinavänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynligför den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatornaoch sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig ocheftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

Follow Skrattretande Historier

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar